maandag, 03 april 2017 16:01

Dag van het Land in Vlaardingen

Vlaardingen - Ter gelegenheid van de Dag van het Land organiseren Palestijnse groepen op vrijdag 7 april ’s avonds in Vlaardingen een herdenkingsbijeenkomst.

Palestijnen en hun vrienden herdenken het verzet tegen de onteigening van hun land en de verdrijving uit hun grondgebieden. Door ook aanwezig te zijn maakt u kennis met de Palestijnse problemen, hoort u over 50 jaar Bezetting én over mogelijkheden tot solidariteit. Met uw aanwezigheid helpt u ook het zoeken naar vrede

Tijdens die bijeenkomst zullen enkele genodigden het woord voeren. De Palestijnse dabke/muziekgroep Al-Istiqlal verzorgt het culturele deel van het programma. Natuurlijk zullen de Palestijnse hapjes niet ontbreken.

Entree is maar 5 euro! Reserveren is verplicht / mogelijk op nummer 0648011559

De jaarlijkse Dag van het Land - herdenking wordt druk bezocht. De stadsgehoorzaal zal voor 7 april gauw uitverkocht zijn.
Reserveer snel voor een waardige herdenking van de Dag van het Land met een prachtige culturele invulling.

De landelijke Vredesorganisatie PAX is meelevend betrokken, voor vredesactivisten en slachtoffers. . https://www.paxvoorvrede.nl/wat-wij-doen/regios/midden-oosten .

Midden-Oosten - Vredesorganisatie PAX
www.paxvoorvrede.nl
Midden-Oosten. PAX werkt al vanaf de jaren negentig in het Midden-Oosten. Sinds 2000 ligt de focus op het lokale maatschappelijke middenveld en individuele activisten ...

Dag van het Land in Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws