maandag, 09 februari 2015 12:20

Dagboeken van losers en mutsen

Tijdens de voorjaarsvakantie van maandag 23 tot en met vrijdag 27 februari organiseert de Bibliotheek aan het Stadserf 1 elke middag vanaf 14.00 uur weer een leuke activiteit voor kinderen van 7-12 jaar in de Bibliotheek aan het Stadserf. De hele week staat in het teken van de populaire reeksen 'Dagboek van een loser' en 'Dagboek van een muts'.

Maandag 23 februari duiken we in de Wereld van het Papier. We leren over het ontstaan van papier en hoe het gemaakt wordt, waarna kinderen hun eigen dagboek kunnen maken.

Dinsdag 24 februari leert kinderboekenschrijfster Liesbeth Mendes meer over het schrijven van een dagboek.

Woensdag 25 februari draait de film 'Leven van een loser 2' in de Biblioscoop in het bibliotheektheater op de eerste etage.

Donderdag 26 februari leert illustratrice Stefanie Kampman hoe jouw dagboek voorzien wordt van leuke tekeningen en illustraties.

Vrijdag 27 februari, wordt het voorjaarsvakantieprogramma afgesloten met een workshop fotostrip maken. Met Brenda Flapper ga je op pad met de camera en zet je een verhaal om in een fotostrip. Deze strip kun je natuurlijk ook weer in je dagboek plakken.

Het is mogelijk om één of twee dagen mee te doen, maar het is natuurlijk nog leuker als je alle dagen meedoet en aan het einde van de voorjaarsvakantie een prachtig nieuw dagboek hebt.

De deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010 714 63 00.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws