woensdag, 07 december 2016 08:30

Dans en technologie in voorstelling Blue Technology in Theater aan de Schie

Schiedam - Laatste kans om 'een fascinerende fusie tussen dans en technologie in ‘Blue Technology’ te zien in Nederland' en nog wel in Schiedam ook!

Another Kind of Blue, van choreograaf David Middendorp, brengt dans en technologie op bijzondere wijze samen in Blue Technology. Na het daverende succes van deze tour in 2015, en vele internationale optredens, is deze intense dansvoorstelling voor het laatst te zien in Schiedam.
Vrijdag 16 december, 20.15 uur, Theater aan de Schie.

Blue Technology

Technologie maakt ons steeds sneller, sterker, mooier en slimmer. Maar kunnen wij wel omgaan met zoveel macht?
Blue Technology dompelt je onder in het spanningsveld tussen de mens en zijn moderne omgeving. Zoals een meisje met een blauwe schaduw, dansers zwevend boven wolken en een letterlijk nieuw perspectief op dans. In de vier choreografieën van deze voorstelling staan zowel de creatieve als de grillige kanten van technologie centraal.

David Middendorp

Choreograaf David Middendorp kreeg wereldwijd bekendheid met zijn bijzondere choreografieën door zijn deelname aan America’s Got Talent (2014) én Britain’s Got Talent (2016). Daar haalden hij en zijn dansers de halve finales en bereikten zo miljoenen kijkers. Hierdoor is hij actief over de hele wereld met optredens in Argentinië, Duitsland, Dubai, New York en meer... Nu is Middendorp op weg om Nederland te veroveren met zijn voorstelling Blue Technology.
Blue Technology
Vr 16 dec, 20.15 uur
Theater aan de Schie

Foto: Stef Lohstroh

Dans en technologie in voorstelling Blue Technology in Theater aan de Schie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws