zaterdag, 08 augustus 2015 11:56

Dansen met Rita Young in François HaverSchmidt

Muziek, dansen en gezelligheid, u vindt het tijdens de gezellige 'Mag ik deze dans van u?' dansfeesten onder leiding van Rita Young. Bent u enthousiast? Dans dan gezellig mee op zondag 16 augustus a.s. van 14.30 tot 17.00 uur in Zorgcentrum François HaverSchmidt aan de Willem de Zwijgerlaan 35 in Schiedam.

Dansen is niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond! Mag ik deze dans van u? is een uitnodiging aan alle senioren uit Schiedam en omstreken om gezellig te komen dansen. De kosten bedragen 3 euro per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn bij aankomst in de zaal verkrijgbaar. Uw partner of (klein) kinderen zijn ook van harte welkom.

Zangeres Rita Young neemt de presentatie en muzikale begeleiding van de avond op zich. Rita vertelt: 'Alles mag en alles kan tijdens 'Mag ik deze dans van u' en iedereen is welkom. Sommige bezoekers komen om de Engelse Wals te dansen, anderen om alleen te bewegen vanuit de stoel. Ook nemen mensen regelmatig hun kinderen en kleinkinderen mee, het is dus ook echt een familie-uitje!'

Mag ik deze dans van u? is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Seniorenwelzijn, Stichting Vlaardingen in Beweging en Stichting Muzikaal Onthaal Vlaardingen. Meer informatie, locaties en data vindt u op www.argoszorggroep.nl.

Dansen met Rita Young in François HaverSchmidt

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws