zaterdag, 17 december 2016 13:12

Dansschool massaal bezocht bij kijklessen

Schiedam - In de week van 12 december trokken het Wennekerpand en het Sportpark Willem-Alexander in totaal ruim 2700 bezoekers, vanwege de drukbezochte kijklessen van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het voor alle leerlingen tijd is om aan iedereen te laten zien waar zij nu zo hard aan hebben gewerkt tijdens de danslessen. Daarnaast maakt het team van de dansschool zich klaar voor een gloednieuw dansjaar vol nieuwe spetterende evenementen.

De open lessen zijn altijd zeer druk bezocht. Ook dit najaar was het weer een groots succes. Voor de locatie op het Sportpark Willem-Alexander extra spannend, omdat deze lessen hier voor het eerst plaats hebben gevonden, maar ook hier maakten alle dansers en danseressen er een enorm feest van.

Naast alle drukte van de succesvolle kijklessen is het team van de dansschool al druk in de weer om van 2017 een nog geweldiger dansjaar te maken. De datum voor de voorstelling ‘Video Love’ is geprikt op zondag 2 juli in Theater aan de Schie. Hierbij zullen alle selectie- en topklasleerlingen zich laten inspireren door videoclips van jong tot oud. De kaartverkoop hiervoor zal plaats vinden in de maand april en uiteraard zal dit evenement op zich al een spektakel worden.

Bij nieuwe voorstellingen horen natuurlijk nieuwe uitdagingen en op dat gebied staat de dansschool nooit stil. Met een derde zaal op het Sportpark Willem-Alexander is het gelukt nieuwe danslessen op te zetten en de aanmeldingen voor gratis proeflessen stromen elke dag binnen. Zo gaat er voor vele dansers een droom in vervulling met de start van een klassieke balletles waarbij spitzen gebruikt worden en kunnen ook de oudere leerlingen nu de uitdaging aangaan binnen nieuwe hiphoplessen.

De dansschool is tegenwoordig overal te vinden. De lessen met de talentklas van de St.-Jozefmavo in Vlaardingen zijn nog steeds in volle gang en de leerlingen zullen ook in 2017 enthousiast doorgaan.

De dansschool en al haar medewerkers willen iedereen fijne feestdagen en alvast een knallend 2017 wensen! Vanaf maandag 9 januari 2017 zullen de docenten samen met alle leerlingen weer swingend starten aan een nieuw dansjaar!
Dansschool massaal bezocht bij kijklessen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws