maandag, 19 december 2016 16:55

Dansvoorstelling Mind the Road van Liat Magnezy in het Wennekerpand

Schiedam - Mind the Road is een voorstelling met twee dansers en live opgenomen, bewerkte filmprojecties. Psychotherapie in haar ruimste vorm is de inspiratiebron van de voorstelling die tot doel heeft perspectiefwisselingen binnen menselijke relaties te onderzoeken.

De voorstelling werpt vragen op als hoe werkt empathie en is het mogelijk jezelf te zien door de ogen van iemand anders?
De dansers worden hierbij ondersteund door voor een deel live door hen gemaakte filmbeelden. Een groot deel van deze filmbeelden worden opgenomen met aan het lichaam bevestigde minicamera’s en geprojecteerd met een eveneens mobiele projector.

In 7 hoofdstukken van ongeveer 7 minuten, gedreven door speciaal voor de voorstelling gecomponeerde muziek, wordt een geësthetiseerd verslag getoond van de valkuilen, triomfen en conflicten die een therapeutisch gesprek met zich meebrengt. Ieder hoofdstuk geeft op theatrale wijze vorm aan vergeten en soms verdrongen subjectieve herinneringen en dromen die aan de basis liggen van ons gedrag in het hier en nu.

"From the first moment I felt restless, excited and hypnotized. It touched me as a human being and confronted me with how I am in contact with others and what is intimacy for me. Most important, it clashed into my reality of being a therapist" (Dr. Motti Cohen / Psychotherapist).

Woensdag 11 januari 2016 om 20:15 uur Theater aan de Schie, locatie Wennekerpand Prijzen: Normaal € 18.00 65+ € 14.00 CJP € 14.00 Reserveren via Theater aan de Schie https://theateraandeschie.nl/voorstelling/mind-the-road

Dansvoorstelling Mind the Road van Liat Magnezy in het Wennekerpand

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws