zondag, 05 februari 2017 18:22

Dave Roozen goud waard voor Excelsior’20

Schiedam - Excelsior’20 heeft uitstekende zaken gedaan door vandaag met 2-1 te winnen van HVV. De ploeg van oefenmeester Gokhan Cayir kwam al na een minuut spelen op voorsprong toen Sandy Sambo een strafschop kreeg na een goede aanvallende actie. Routinier Dave Roozen verzilverde het buitenkansje onberispelijk.

Met de feestvreugde nog in het lijf stond het echter binnen de minuut weer gelijk toen de 10-voudig landskampioen via een vrije trap het net wist te vinden.
Nog voor rust bepaalde Dave Roozen wederom zijn waarde door op aangeven van Mitchel Schrauwers de bal over de doelman heen te wippen.

Na de rust hielden de Schiedammers knap stand en kwamen 5 minuten voor tijd goed weg toen de bezoekers eenstrafschop tegen de paal schoten: 2-1.
Cayir was vooral zeer tevreden over de inzet van zijn ploeg.” De uitwedstrijd verloren we nog met 5-1, dat hebben we vanmiddag goed rechtgezet. Vooral de tweede helft werd het een vechtwedstrijd waarin wij fier overeind bleven staan tegen deze fysieke ploeg.”

Dave Roozen goud waard voor Excelsior’20

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws