dinsdag, 07 oktober 2014 10:57

De Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug is geopend

De Bibliotheek Schiedam Wijkcentrum De Brug is maandag 6 oktober 2014 op feestelijke wijze geopend met een optreden van Shantykoor Stuurloos. Ter gelegenheid van deze opening, is er een speciale actie, voor nieuwe- én voor bestaande leden.

Kom voor 15 november 2014 naar de Bibliotheek in De Brug of naar de Bibliotheek in Hof in Zuid en lever de bonnen in. Deze liggen in de nieuwe voorzieningen en zijn te downloaden op www.debibliotheekschiedam.info. Schiedammers die zich hier inschrijven en de bon inleveren, krijgen voor het eerste jaar 25% korting op het lidmaatschap.

Bestaande leden kunnen de bon, voorzien van het lidmaatschapsnummer en het telefoonnummer of mailadres inleveren en doen mee aan de biblioloterij. Hierin zijn mooie prijzen te winnen waaronder een e-reader of het verassingspakket. Winnaars krijgen na 20 november 2014 bericht.

De Bibliotheek Schiedam wortelt dieper in de stad om Schiedammers ook dichtbij huis van informatie te voorzien. In de nieuwe bibliotheekvoorzieningen zijn compacte collecties te vinden, staat een leestafel met de nieuwste kranten en tijdschriften en kunnen online gereserveerde materialen opgehaald en weer ingeleverd worden.

Na voorzieningen in Basisschool De Klinker aan de Bernardus Ijzerdraatsingel, in De Nieuwe Harg aan het Hargplein en Hof in Zuid aan de Nieuwe Maasstraat is de Bibliotheek nu dus ook in Wijkcentrum De Brug aan het Heijermansplein 35 te vinden.

De Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug is geopend op maandag van 19.00 tot 21.00 uur, dinsdag van 14.00 - 16.30 uur, en donderdag en vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws