woensdag, 13 april 2016 20:45

De Fluisterboten gaan weer varen!

Schiedam - Het vaarseizoen van de 15-jarige Schiedamse Fluisterboten begint op 16 april. Er zijn drie afvaarten per dag, zes dagen per week, behalve maandag.

Een klein groepje vrijwilligers is afgelopen winter bezig geweest om de boten weer tiptop in orde te krijgen voor het nieuwe vaarseizoen. Maar de hele groep staat te trappelen om er weer een mooi jaar van te maken en zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de mooie binnenstad. Het vaarseizoen begint zaterdag 16 april en duurt t/m zondag 30 oktober.

De boot vertrekt om 12.00 uur, 13.30 en 15.00 uur vanaf Molen de Nieuwe Palmboom aan de Noordvest. De rondvaart door het centrum van de stad duurt ongeveer een uur en onderweg vertelt de enthousiaste gids over de jeneverindustrie, die haar sporen in de stadsarchitectuur heeft nagelaten.

In juni is het alweer 15 jaar geleden dat de eerste boot te water ging. Het afgelopen jaar hebben 11810 passagiers een tochtje gemaakt met de fluisterboot.

Kaartverkoop bij Molen de Nieuwe Palmboom en Stichting Promotie Schiedam. Kijk voor meer informatie op www.rondvaartenschiedam.nl

De Fluisterboten gaan weer varen!

Advertentie