vrijdag, 24 februari 2017 15:18

De gratis voorstelling Portretten gaat op tournee door Schiedam

Schiedam - Op 10 november 2016 is in aanwezigheid van wethouder Patricia van Aaken de voorstelling Portretten in première gegaan, met groot succes. Nu gaat de voorstelling op tournee door Schiedam!

In het najaar van 2016 maakten zeven Groenoordbewoners, in samenwerking met WOT Groenoord, Buurtprojecten en de cultuurscouts van Mooi Werk de voorstelling Portretten, eenzaam ben je niet alleen. Zeven Schiedammers over leven, geluk, eenzaamheid en andere momenten. Een korte voorstelling met een kleine traan en een gulle lach.

Na het succesvolle project ‘Groenlab’ waarbij ervaringen en verhalen over eenzaamheid zijn opgehaald is er een mooi portret ontstaan van de bewoners van Groenoord. De portretten geven u een kijkje in het herkenbare leven van Groenoorders, waarbij u wordt uitgenodigd oog te hebben voor uw buur(t).

Portretten duurt een half uur, daarna is er tijd om met elkaar over de thema’s uit de voorstelling te praten.

Spelers: Henk Ponte, Rob Kent, Berthy Prins, Helen Bänffer, Annegreet Veldhuis, Ingrid van Egmond en Gabriela Marques.
Regie: Bob van der Lugt, script: Arie den Ouden

De voorstelling is in diverse wijken van Schiedam te zien. Meer informatie via Orhan Zengin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Rob Kent (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Speellijst:
2 maart van 20.00 tot 21.30 uur, Van Beethovenplein 162, Groenoord (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
5 maart van 14.00 tot 15.30 uur, Boerhaavelaan 79, Oost (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
9 maart van 19.00 tot 20.30 uur, De Pionier, Lekstraat 26, Zuid (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
16 maart van 14.00 tot 15.30 uur, Dr. Willem Dreesplein 2, Nieuwland (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
22 maart van 19.30 tot 21.00 uur, De Erker, Jan van Avennesstraat 32, West (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
29 maart van 14.00 tot 15.30 uur, Harg Spaland, Willem Andriessenlaan 2, Groenoord (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
5 april van 14.00 tot 15.30 uur, Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68d, Zuid (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
19 april, Frankeland, Sint Liduinastraat 10, West (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
21 mei van 14.00 tot 15.30 uur, Soos Blauwhuis, Lange Nieuwstraat 181-2, Centrum (aanmelden via 010-4262808 en vraag naar Nel of Nico)
31 mei van 18.30 tot 20.00 uur, Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, Centrum (aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De gratis voorstelling Portretten gaat op tournee door Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws