woensdag, 08 juni 2016 09:12

De Maatschappij sluit seizoen af bij De Provenier in Schiedam

Schiedam - De regionale netwerkclub De Maatschappij sluit het seizoen op woensdag 15 juni 2016 van 17:00 - 19:00 uur af in het nieuwe Schiedamse etablissement De Provenier.

U kunt zich nog aanmelden tot zondag 12 juni 15:00 uur. "Wij ontvangen u graag op het zonnige terras van het restaurant De Provenier. In het geheel vernieuwde proveniershuis, eigendom van de vereniging Hendrick de Keyser, heeft Marcel van Suijlekom net zijn restaurant geopend. Zie hier bij wijze van voorproefje, de reportage vanPopUpTv: https://popuptv.nl/pop-up-tube/reportage-nieuw-restaurant-de-provenier
Dit is met recht een aanwinst voor Schiedam en een mooie locatie om ons seizoen 2015 – 2016 af te sluiten en vooruit te blikken naar ons 25 jarig jubileum in 2017.

De Provenier is gelegen aan het eind van de Overschiesestraat aan de achterkant van het proveniershuis in Schiedam.

De kosten voor deze borrel zijn € 20,- Hebt u zelf iets te melden op de bijeenkomst of hebt u vragen stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

U kunt zich nog aanmelden tot zondag 12 juni 15:00 uur. 
Mocht het weer ons niet gunstig gezind zijn dan vindt de bijeenkomst in het restaurant zelf plaats.
Hebt u zelf iets te melden op de bijeenkomst of hebt u vragen stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beste leden en introducés,

Graag nodigen wij u uit voor de afsluitende bijeenkomst van het seizoen op

woensdag 15 juni 2016 van 17:00 - 19:00 uur.

Wij ontvangen u graag op het zonnige terras van het restaurant De Provenier. In het geheel vernieuwde proveniershuis, eigendom van de vereniging Hendrick de Keyser,  heeft Marcel van Suijlekom net zijn restaurant geopend. Klik hier voor een voorproefje bij PopupTV

Dit is met recht een aanwinst voor Schiedam en een mooie locatie om ons seizoen 2015 – 2016 af te sluiten en vooruit te blikken naar ons 25 jarig jubileum in 2017.

De Provenier is gelegen aan het eind van de Overschiesestraat aan de achterkant van het proveniershuis in Schiedam.

De kosten voor deze borrel zijn € 20,-

Wij feliciteren onze leden van verdienste de heren Frans van Krugten/Nicoverken B.V. en Reinier Scheeres/oud-burgemeester van Schiedam met hun benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De Maatschappij is een van de mede-oprichters van Stichting Petje Af. Door het oprichten van weekendscholen krijgen kinderen in achterstandsituaties kansen om de samenleving beter te leren kennen en begrijpen. Zo worden hun kansen voor de toekomst vergroot. Hoe meer kinderen die kans krijgen, hoe beter! Ook in ons marktgebied wordt nu daadwerkelijk gestart met de weekendschool, eerst in Vlaardingen en volgend jaar ook in Schiedam en Maassluis. Petje af Vlaardingen wordt op zondag 5 juni officieel geopend door burgemeester Blase. Klik hier voor het persbericht. Wilt u ook uw steentje bijdragen neem dan contact op met de in het persbericht genoemde contactpersonen.

De Maatschappij sluit seizoen af bij De Provenier in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws