donderdag, 28 april 2016 13:07

De Nieuwe Vogelbuurt is een feit!

Vlaardingen - Het was een intensief traject, maar De Nieuwe Vogelbuurt is nu echt een feit. Vandaag ontvingen de eerste huurders officieel de sleutel van hun nieuwe eengezinswoning uit handen van directeur-bestuurder Harrie Bosch van Waterweg Wonen.

De familie Skiba is één van de gelukkige gezinnen die mogen wonen in een gloednieuwe eengezinswoning: “We kijken er erg naar uit om hier te gaan wonen. De Nieuwe Vogelbuurt wordt echt een mooie wijk.“ Harrie Bosch: “De Nieuwe Vogelbuurt is wederom een prachtige uitwerking van het Actieplan Wonen. Met de realisatie van de eerste fase hebben we in totaal negentien eengezinswoningen beschikbaar. Ik wens onze huurders die hier gaan wonen heel veel plezier toe in hun nieuwe woning”.

Negentien huurwoning

In De Nieuwe Vogelbuurt worden in totaal negentien huurwoningen gerealiseerd. Al deze woningen bevinden zich in de eerste fase en zijn allemaal verhuurd. Twee woningen zijn verhuurd aan Stichting de Spil. Deze stichting zorgt er voor dat acht jongeren, met een verstandelijke beperking, zelfstandig kunnen wonen. Stichting De Spil steunt deze jongeren waar nodig met de juiste begeleiding 24 uur per dag.

Vijftien woningen zijn verhuurd aan huurders die hun eengezinswoningen moeten verlaten voor de volgende fase van De Nieuwe Vogelbuurt. De overige twee huurwoningen zijn via de reguliere verhuur (Woonnet-Rijnmond) aangeboden.

In totaal worden in de eerste fase van De Nieuwe Vogelbuurt 72 woningen opgeleverd. Naast de 19 sociale huurwoningen worden er 53 koopwoningen opgeleverd.

Interesse in een koopwoning?

Wilt u een woning kopen in De Nieuwe Vogelbuurt, neem dan contact op met Thuis makelaardij, www.makelaardij-thuis.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010 – 474 37 71.

Over Waterweg Wonen

Woningcorporatie Waterweg Wonen verhuurt ruim 11.000 woningen in Vlaardingen en is daarmee de grootste sociale verhuurder in deze stad. Mensen met een laag inkomen of in een kwetsbare positie op de woningmarkt, staan bij Waterweg Wonen voorop. Waterweg Wonen ziet het als haar missie om - in nauwe samenwerking met bewoners en andere partners- zorg te dragen voor het feit dat haar klanten plezierig wonen in Vlaardingse buurten en wijken waar zij bezit heeft. Meer informatie over Waterweg Wonen vindt u op www.waterwegwonen.nl

De Nieuwe Vogelbuurt is een feit!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws