donderdag, 30 juni 2016 19:27

De RvB en medisch specialisten Vlietland zijn onaangenaam verrast door brief huisartsen

Schiedam - De Raad van Bestuur en de medisch specialisten zijn onaangenaam verrast door de brief van de LHV-Huisartsenkring Westland/Schieland/Delfland. Het raakt vooral de medisch specialisten diep dat volgens de huisartsen op dit moment de kwaliteit van zorg in het geding is.

"De medisch specialisten, verpleegkundigen en al onze medewerkers zetten zich dagelijks met zoveel passie in om de beste zorg aan de patiënten te kunnen leveren. Deze brief komt hard aan bij al onze mensen. Ons toekomstplan is juist gericht op het verder versterken van de kwaliteit van zorg in de gehele regio."aldus Jasja Blanken, Adviseur Marketing & Communicatie van het ziekenhuis.

"De spoedzorg op beide ziekenhuislocaties blijft 24/7 gegarandeerd, dit is eerder afgesproken en daar staan wij voor. Goede geboortezorg is zorg op één plek volgens het College Perinatale Zorg en dit speelt landelijk. Van de kindergeneeskunde wordt 95% van de zorg poliklinisch en in dagbehandeling in Franciscus Vlietland aangeboden.

Wij hebben begrepen van de huisartsen dat de brief geen invloed heeft op de verwijzingen voor de patiënt en de overleggen over onze patiënt. Onze gezamenlijke patiënten zullen er dus gelukkig niets van merken.

Wij betreuren het ten zeerste dat het inhoudelijk overleg tussen de huisartsen en het ziekenhuis over de spoedzorg en verdere samenwerking door de huisartsen zijn afgezegd. Wij willen juist graag doorgaan met de goede samenwerking met de huisartsen in de regio in het belang van onze gezamenlijke patiënten."

Zie ook: https://popuptv.nl/nieuws/huisartsen-hebben-vertrouwen-opgezegd-in-raad-van-bestuur-franciscus-gasthuis-vlietland

En: https://popuptv.nl/pop-up-tube/popuptv-nieuws-huisartsen-zeggen-vertrouwen-op-in-rvb-van-ziekenhuis

 

De RvB en medisch specialisten Vlietland zijn onaangenaam verrast door brief huisartsen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws