dinsdag, 19 juli 2016 17:07

De Schiedammers glansrijk over de streep

Nijmegen - Vandaag was het dan zover de 100ste editie v de grootste wandeltocht ter wereld ging van start met 47166 deelnemers en het werd een eerste dag in extremis!

Door: Fred FukkinkFB IMG 1468898021170

 

Om 4 uur exact werden de eerste deelnemers van de 55 en 50 km met een groot confettikanon weggeschoten en gingen o.a. het koppel Marko en Ron vol goede moet uitgezwaaid door honderden studenten en andere toeschouwers richting de eerste horde de Waalbrug van start.


FB IMG 1468926558052Na de waal brug is het traditioneel gelijk groot feest in Lent met d.j.s en enorm veel publiek, via Bemmel ging de stoet richting de grote pleisterplaats Elst waar het enorm druk en gezellig was en waar vader en dochter van Dijk ook even een pauze hielden en dan weer verder op naar Oosterhout waar de scherprechter wachten de oh zo lange dijk naar Nijmegen waar je Nijmegen kan zien liggen maar het lijkt of het niet dichterbij komt met de finish op de wedren.

 


Alle 3 de koppels haalde de finish glansrijk al vond Wim deze dag één van de zwaarste die hij in 9 edities had mee gemaakt en hij was dan ook blij dat hij samen met zijn broer Cees op de camping kon neer ploffen!!
Morgen dag 2 die ook wel de dag van Wijchen genoemd wordt met zoals het er naar uit ziet nog hogere temperaturen...


Wij wensen onze Schiedammers en alle andere bikkels veel succes toe !!

De Schiedammers glansrijk over de streep

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws