donderdag, 14 september 2017 15:12

De Stokerij Schiedam speelt Nachtgasten

Schiedam - Loes Luca, Art-Jan de Vries, Anne Rats en Yorick Zwart kruipen zaterdag 16 september a.s. in de huid van voor hen onbekende personages tijdens de eerste Nachtgasten in een reeks van drie. Na afloop is er live muziek van Lost & Found in het grand café van het Wennekerpand.

Stadsgezelschap De Stokerij is nieuwsgierig en houdt van echte en unieke ervaringen. Met theatervoorstellingen die verrassen. Met Nachtgasten speelt De Stokerij komende seizoen drie voorstellingen improvisatietheater. Topacteurs kruipen in de huid van personages die ze nog niet kenden en verliezen zich in verhalen die ze nooit eerder hoorden. Nachtgasten staat garant voor een unieke en spannende toneelervaring.

Gastacteurs
Nachtgasten staat dit seizoen drie keer op het toneel van het Wennekerpand met steeds een ander verhaal en andere gastacteurs. Zaterdag 16 september zijn dit Loes Luca (bekend van o.a. Het Schaep met de vijf poten, Ja Zuster Nee Zuster), Art-Jan de Vries (bekend van zijn rollen bij o.a. Productiehuis Rotterdam en zijn alter-ego Marja van Katendrecht), Anne Rats en Yorick Zwart (De Stokerij Schiedam).

Rock ’n roll
Anne Rats: "We spelen een verhaal van Koen Wouterse, De Komeet, en dat is gelijk ook alles wat wij als acteurs weten. De rest krijgen we pas te horen als het publiek in de zaal zit en improviseren we dus. Nachtgasten is geweldig om te doen: we worden echt in het diepe gegooid met als enige houvast de rol die we hebben, verder weten we niet wat er kan gaan gebeuren. Het publiek is getuige en denkt met ons mee. Nachtgasten is rock 'n roll op het toneel."

De Stokerij Schiedam speelt de eerste Nachtgasten op zaterdag 16 september a.s. om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15,50. De volgende voorstellingen in deze serie worden gespeeld met weer andere acteurs in een ander verhaal. Kaarten voor de hele reeks zijn te reserveren met € 2,50 korting. www.theateraandeschie.nl

De Stokerij Schiedam speelt Nachtgasten

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws