maandag, 05 juni 2017 11:19

De Stokerij Schiedam zoekt amateurs voor familievoorstelling

Schiedam - Een bijzondere voorstelling over een klein, doodziek meisje in Theater aan de Schie op 20, 21, 22 en 23 december 2017. Deze familievoorstelling wordt gespeeld en geregisseerd door de acteurs van De Stokerij. Zij werken traditiegetrouw graag samen met amateurs uit de regio. Verschillende koren uit Schiedam hebben zich al aangesloten. Hoogste tijd om op zoek te gaan naar acteurs. Daarom starten de audities voor de acteurs binnenkort.

De Stokerij is op zoek naar kinderen (tussen de 8 en 12 jaar) en volwassenen die graag in een professionele voorstelling willen meespelen.

Lijkt het je leuk om met professionele acteurs te werken en samen een bijzondere voorstelling te maken? Dan is dit een fantastische kans om meer te leren over theater maken en acteren. En natuurlijk om op een ├ęcht podium te staan. De kinderen en amateurspelers die na de auditie geselecteerd worden, repeteren in de vorm van theaterworkshops. Zij krijgen dus tegelijkertijd ook les in acteren, bijvoorbeeld van Koen Wouterse die de regie van Kleine Sofie en de Lange Wapper in handen heeft.

De audities voor de kinderen zijn op zaterdag 10 juni van 14.00 tot 17.00 uur (aanmelden voor 9 juni)

De audities voor volwassenen zijn op vrijdag 16 juni van 19.00 tot 22.30 uur (aanmelden voor 14 juni)

Locatie Wennekerpand, Vijgensteeg 2 in Schiedam.

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Stokerij Schiedam zoekt amateurs voor familievoorstelling

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws