woensdag, 08 maart 2017 15:58

De synergie in de PopUpTv-studio

Schiedam - Het is ontzettend mooi om te zien wat er achter én voor de schermen gebeurt in de PopUpTv-studio bij het programma Onder Ogen.

Onze redactie houdt de hele week in de gaten wat mogelijke onderwerpen voor Onder Ogen zijn, maar vaak is het op dinsdagavond ineens allemaal weer anders. Soms zijn zaken die we graag als onderwerp in de uitzending willen, nog niet zover. Of er komen, zoals gisteren, op het laatste moment nog verschillende items bij.
Tot vlak voor de uitzending wordt er nog geschaafd aan de teksten.

Omdat we gisteravond een vraag kregen over de Boerhaavelaan zijn we vanochtend vroeg daar gaan filmen. De beelden via mobiel internet naar de Dubbelklik studio gestuurd waar ze meteen gemonteerd werden en (op afstand) in de uitzend-computer in de PopUpTv-studio gezet, klaar voor de uitzending. 

En dan komen de gasten binnen en zie je dat mensen die elkaar maar steeds niet konden bereiken, met elkaar in gesprek gaan: ambtenaren, gemeenteraadsleden en bewoners.
En tijdens de live uitzending samen aan tafel.

Ook na de uitzending wordt er vaak in groepjes nagepraat en afspraken gemaakt. Zo is het programma Onder Ogen van PopUpTv meer dan alleen een Tv-programma. We verbinden mensen met elkaar en laat dat nou precies zijn wat we al sinds de start van PopUpTv voor ogen hadden. 

De synergie in de PopUpTv-studio

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws