donderdag, 10 september 2015 13:58

De week van de ontmoeting

In de Week van de ontmoeting van 24 september t/m 3 oktober organiseren verschillende instellingen in Maassluis activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd in het kader van de week tegen de eenzaamheid. Op diverse locaties zullen activiteiten plaats vinden. Een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken met uw buurvrouw, een oude kennis te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen. U kunt natuurlijk ook iemand meevragen die zelden meer de deur uitkomt.

Week tegen eenzaamheid Maassluis definitief

In deze week rijdt ook de Amerikaanse schoolbus van Welzijn E25 drie avonden door de wijken en zal op bepaalde plekken bewoners met soep en brood verwennen. Dit is een initiatief van en wordt verzorgd door De Hooftzaak.

Wilt u deelnemen?

Vanaf 10 september 2015 kunnen inwoners zich aanmelden voor maximaal twee activiteiten. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.30 uur bij de receptie van Ontmoetingscentrum De Vloot, De Vloot 66, telefoon (010) 5911144.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein van Dooren, ouderenwerker Seniorenwelzijn via telefoonnummer 06 - 573 142 74 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De week van de ontmoeting

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws