zondag, 04 oktober 2015 10:33

De wereld van de elektronica in 't Spul

Op woensdag 7 oktober 2015 20:30 - 23:00 in Jeneverie ‘t Spul Hoogstraat 92: Wie, wat, waar, waarom elektronica. De wereld van de elektronica door Ir. Huib Rollof. Natuurkunde.

De Illustere School van Schiedam biedt een geïnteresseerd publiek de mogelijkheid deel te nemen aan wetenschappelijk onderwijs en de resultaten van wetenschappelijk onderzoek te ervaren. Geschiedenis
Het initiatief tot het oprichten van De Illustere School in Schiedam werd geboren in café ’t Spul te Schiedam. Initiatiefnemers van het eerste uur waren Rob van Klaarwater (waard van het café), Jan van der Meulen (financieel econoom) en Han van der Horst (geschiedkundige). Al snel schoven meer aanstaande illusteren aan en op 19/06/2013 werd de Coöperatieve Vereniging ‘Instituut Schiedam‘ opgericht, waarbinnen De Illustere School van Schiedam de hoofd activiteit is. Het motto van de Schiedamse Illustere School luidt:
Luceat Lux Vestra
Laat je licht schijnen Missie
De Illustere School van Schiedam heeft als missie een centrum voor hoger onderwijs te vestigen in Schiedam. Het streven is om op termijn accreditatie te verkrijgen voor de aan te bieden modules.De Illustere school van Schiedam poogt daarnaast kwaliteiten van Schiedammers te bundelen en een podium te bieden voor diegenen die over hun kwaliteiten willen vertellen en discussiëren.

Prijzen
Volwassen: € 10,00

De wereld van de elektronica in 't Spul

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws