donderdag, 26 februari 2015 18:56

Definitieve kandidaatstelling Schiedam Glazen Huis 2016 ‘Schiedam maakt het verschil’

Schiedam stelt zich kandidaat voor het Glazen Huis 2016 en heeft dit vandaag officieel aan 3FM Serious Request laten weten. Eind mei zal 3FM Serious Request beslissen welke gemeente het Glazen Huis 2016 krijgt toegewezen.

Locaties

Mogelijke locaties waar het Glazen Huis van 18 tot en met 24 december 2016 geplaatst zal worden zijn het Doeleplein /Florijnhaven of het Stadserf. Voor het slotfeest is Schieveste aangewezen.

Kandidaatstelling

Schiedam stelt zich met een goede reden kandidaat voor het Glazen Huis 2016. De Schiedamse samenleving staat voor het dragen van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. 'Wij geloven erin dat Schiedam in 2016 het verschil kan maken voor het goede doel van het 3FM Serious Request. Ons motto: 'Schiedam maakt het verschil'. Daarbij hebben wij niet alleen de focus op Schiedam maar zeker ook op de regio' aldus burgemeester Lamers.

Met de regio

Enthousiaste ondernemers, scholieren, bestuurders en instellingen hebben met de gemeente gedeeld waarom zij zo enthousiast zijn over het Glazen Huis in Schiedam. In deze beelden (http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/serious-request-2016-schiedam) is terug te zien dat er veel draagvlak bestaat, niet alleen in de stad, maar ook in de regio.

Maatschappelijke waarde

Steun bieden voor een betere toekomst zit Schiedam in het bloed. De Stad heeft een handen uit de mouwen mentaliteit, is een bewezen veerkrachtige en flexibele stad. Met Serious Ambtenaar en Serious City heeft Schiedam laten zien in korte tijd iets van grote betekenis neer te kunnen zetten. Eind vorig jaar was de opbrengst van Serious Ambtenaar ruim € 750.000.-

Schiedam op de kaart

Schiedam gelooft in de kracht van het Glazen Huis voor Schiedam. Schiedam is ervan overtuigd dat het binnenhalen van het Glazen Huis in 2016 zal leiden tot meer bezoekers aan de stad en veel meer bekendheid aan Schiedam.

Partnership met 3FM Serious Request

Schiedam wil in partnership met 3FM Serious Request het Glazen Huis in 2016 in de stad plaatsen. Het doel is maatschappelijk waarde toe te voegen door bij te dragen aan het goede doel en tegelijkertijd Schiedam op de kaart te zetten. Daarbij is Schiedam eigenwijs en gaat vernieuwingen niet uit de weg. Graag combineren wij deze eigenschappen in het Glazen Huis.

Schiedam maakt graag samen met 3FM Serious Request in 2016 het verschil.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws