zaterdag, 10 oktober 2015 19:55

Deltasport pakt belangrijke overwinning

waterwegsport

Deltasport heeft vanmiddag zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. Uit tegen Sportlust ’46 werd met 1-3 gewonnen.Deltasport wat de hele wedstrijd heer en meester was, stond na 45 minuten al met 0-2 voor, door doelpunten van vd Velden en Boulfalfal. In de rust heerste er al enige euforie bij de Vlaardingers. Trainer Ton Pattinama en assistent trainers Jaco de Ligt wisten hun manschappen aan het begin van de 2de helft toch op scherp te zetten.

Nadat vd Velden met zijn tweede treffer de stand op 0-3 bepaalde leek een overwinning niets meer in de weg te staan. Omdat Krznaric, enigszins ongelukkig, in eigen goal scoorde, leek Sportlust door deze 1-3 weer in de wedstrijd te komen. Deltasport wist de storm te voorkomen en kon de drie punten meenemen terug naar Vlaardingen.

Assistent trainer Jaco de Ligt was zeer opgelucht. “We hebben vandaag zeer terecht gewonnen, al speelden we wel onze minste wedstrijd van het seizoen. Deze overwinning doet ons echt heel veel goed, ons vertrouwen is deze week, met de bekeroverwinning van afgelopen dinsdag meegenomen, flink toegenomen. Positief was ook hoe Derk-Jan Dupon omging met het feit dat hij op de bank begon. Hij weet ondanks zijn teleurstelling toch zijn medespelers te steunen waar nodig, echt geweldig.

Deltasport pakt belangrijke overwinning

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws