zondag, 15 maart 2015 10:41

Deltasport slaat aanval Sportlust’46 af: 2-2

waterwegsport

Het 2-2 gelijkspel was de terechte uitslag van deze topper in 1B. De eerste helft was in het voordeel van Deltasport met na twintig minuten een doelpunt van Redouan Boulfalfal. Hierna was er een slimme actie van Nick van Baaren , die vlot door de Vlaardingse defensie sneed, maar wel ruim over het doel van keeper Mathijs Donatz schoot. Op het middenveld werden felle maar sportieve duels uitgevochten en probeerde Sportlust '46 nog voor rust de gelijkmaker te forceren, zonder resultaat. Ruststand 1-0.

De tweede helft kende twee gezichten; de beginfase duidelijk voor de Woerdense ploeg met doelpunten van Kevin Blonk en Nick van Baaren, waarmee Deltasport met nog een dik halfuur te gaan tegen een 1-2 achterstand aankeek. Hierna waren er nog kansen voor Sportlust '46, maar kantelde de wedstrijd met Deltasport fel jagend op de bal en voluit in de aanval. Ruim een kwartier voor tijd scoorde Luigi Nunes 2-2 en bleven de Vlaardingers volop vechten voor de volle winst.

Meer dan een aantal corners en vrije schoppen leverde het slotoffensief niet op en konden beide ploegen een punt bijschrijven. Met dit gelijke spel blijven Sportlust'46, Swift Amsterdam en Deltasport in de race voor het kampioenschap in 1B.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws