donderdag, 16 maart 2017 23:01

Demonstratie Solidariteit voor Turken in Rotterdam gaat niet door

Rotterdam - De voor vrijdag gepland staande demonstratie “Solidariteit voor Turken” tegen politiegeweld gaat niet door.

De vergunning was wel verleend door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. De demonstratie is donderdagavond afgeblazen door de organisatoren.

'De Turks-Nederlandse organisaties Turkse Federatie Nederland, Milli Gorus, Islamitische Stichting Nederland, UETD en HTIB, HIGV zouden volgens SonHaber hebben aangekondigd dat ze niet zullen deelnemen aan de demonstratie die via Facebook was georganiseerd.' schrijft DutchTurks

Eerder al waren op Facebook door verschillende mensen oproepen gedaan om vooral NIET te gaan demonstreren 'Maak het niet erger dan het al is. Afgelopen zaterdag is er een statement gemaakt. Iedereen weet het inmiddels. Er is geen enkele reden om er op door te gaan.' schrijven onder andere Fatma Ar en Kenan Simsek. 'Het is nu op dit moment onnodig om te gaan demonstreren. Ik vind het een beetje sluw. Ik wil al mijn vrienden hierbij nogmals attenderen om eerst goed na te denken uiteraard mag je zelf beslissen maar ik persoonlijk vind het nu overbodig.... Denk na mensen !!!!!!' aldus Dilek Yanmaz. 'Ik ben het ook een beetje beu en het moet gewoon ophouden. Demonstreren voor wat!? Wij leven in deze samenleving en moeten het niet nog moeilijker maken' (Sahnaz Yildiz)

Demonstratie Solidariteit voor Turken in Rotterdam gaat niet door

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws