vrijdag, 03 juni 2016 08:16

Demonstratie tegen politiegeweld mag op Stadserf

Schiedam - De gemeente Schiedam heeft via Facebook vernomen dat een demonstratie wordt voorbereid naar aanleiding van het schietincident eerder deze week in het Prinses Beatrixpark.

Het houden van een demonstratie moet normaal gesproken minimaal 72 uur vooraf bij de gemeente worden gemeld. De gemeente heeft de afgelopen dagen alles in het werk gesteld om met de organisatoren van de demonstratie in contact te komen, maar we hebben hen tot nu toe niet kunnen bereiken. Op een verzoek om contact hebben we geen reactie ontvangen.

De burgemeester heeft besloten dat de route die door de organisatoren is aangekondigd met het oog op de openbare orde en veiligheid niet voor de demonstratie kan worden gebruikt. De burgemeester wil de demonstranten echter wel in de gelegenheid stellen op een locatie uiting te geven aan hun mening. Hiervoor is het Stadserf beschikbaar. De demonstranten kunnen deze locatie bereiken via de volgende route: Stationsplein (station Schiedam Centrum) - Overschiesestraat - Emmastraat - Stadserf.

route demonstratie

Demonstratie tegen politiegeweld mag op Stadserf

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws