vrijdag, 15 mei 2015 14:52

Derde bijeenkomst ParkEntree

Op 24 juni organiseert ParkEntree de derde bijeenkomst. Op de agenda staan dan:
1. het ontwerp, uitgewerkt in architectuur van de huizen en de mogelijke inrichting(en) van de binnenhoven,
2. de gemeenschappelijke ruimte(n), in termen van functies, voorzieningen en beheer en organisatie, en
3. de mogelijkheden de huizen te voorzien van 'smart' toepassingen en op deze wijze duurzaam en toekomstbestendig te maken.

U bent uitgenodigd.
Locatie: Lyceum Schravenlant, Hugo de Grootstraat 4 te Schiedam
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Aanmelden: via de website http://www.parkentree.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bewoners van de nieuwbouw aan de aanpalende Hugo de Grootstraat vormen al een echte buurt. Zij ontmoeten elkaar niet alleen spontaan voor de deur, maar zijn er ook voor elkaar en zijn nu ook gesprekspartner voor ons als ontwikkelteam voor ParkEntree.De winkeliers uit de Mgr Nolenslaan zijn verenigd en presenteren zich gezamenlijk via een moderne app. Neem eens een kijkje in de app-store en zoek op 'winkels Nolenslaan Schiedam'.

Schiedam viert in 2015 het Liduinajaar, een themajaar waarin de stadsheilige centraal staat. Liduina (1380-1433) is de bekendste burgeres van Schiedam ooit, die voor velen een baken van hoop vormde. Voor meer informatie: http://www.ontdekschiedam.nu/themajaar.php en https://www.facebook.com/Liduinajaar

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws