zondag, 04 september 2016 22:47

Derde nederlaag op rij SV & HV Schiedam

waterwegsport

Rosmalen - SV & HV Schiedam is definitief afgehaakt in de titelstrijd. Nadat gisteren al werd verloren van Zwijndrecht (10-6), werd er vanmiddag in Rosmalen met 6-3 verloren van Gryphons. Hierdoor blijft de achterstand op koploper Wassenaar 6 punten, maar hebben de Schiedammers wel een wedstrijd minder gespeeld.

Net als gisteren wisten de Schiedammers weinig honkslagen te creëren. Gryphons had hier minder moeite mee, na de derde inning was het al 4-0 voor de thuisploeg. Schiedam leek wakker geschut, en wist in de 6de inning terug te komen naar 6-3. Een rommelig Schiedam wist niet verder door te drukken en incasseerde hiermee de zesde nederlaag van het seizoen.

Trainer Leo Voogd baalde er wederom van dat Schiedam twee wedstrijden in een weekend moest speler. “Het lijkt erop dat de accu leeg is, maar het spelen van een dubbel programma in een weekend is bijna niet te doen voor ons”, sprak de trainer coach van Schiedam.

Volgende week zondag, 11 september, zullen de Schiedammers alles in het werk stellen om hun tweede plaats te behouden. Hazenkamp komt dan naar Sportpark Blijdorp, aanvang 14:00 uur.

Derde nederlaag op rij SV & HV Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws