zondag, 20 maart 2016 10:09

Derde overwinning op rij voor PPSC

waterwegsport

PPSC heeft vanmiddag voor de derde achtereenvolgende keer gewonnen. In Rotterdam werd na een 0-3 ruststand met 0-6 gewonnen van GGK.Eren Ercan 2x, Henri Mentink 2x, Berkay Celik en Laurens Vollaard wisten te scoren voor de ploeg uit Thurlede.

“We hebben vandaag geen enkele kans weggegeven en hadden misschien wel met dubbele cijfers moeten winnen. We spelen goed voetbal en weten de goede lijn van de laatste weken voort te zetten. Dit jaar zijn we met een nieuwe, jonge groep begonnen, wat uiteraard wat tijd kost. Ook hebben we enkele blessures in de selectie gehad. De laatste weken laten we ook wat A-spelers meetrainen, vandaag mocht Joran de Bruijn (zoon van oer-PPSC-er Ron de Bruijn) zelfs minuten maken en dat deed hij zeer goed, ook Bryan van Soelen, die voor het eerst in de basis stond, speelde uitstekend.”, sprak een zeer tevreden trainer Henk Salari.

Volgende week zaterdag zullen de Schiedammers de wedstrijd tegen Maense inhalen. De wedstrijd op Sportpark Thurlede zal om 14:30 uur starten.

Derde overwinning op rij voor PPSC

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws