zondag, 18 juni 2017 00:28

Derde Paula Kooper sport en speel dag in zuid

Schiedam - Op dinsdag 27 juni wordt er van 10.00 – 15.00 uur voor de derde keer de Paula Kooperdag georganiseerd in en rond Zwembad Zuid.

Zie hier een verslag van de eerste Paule Kooper sport en speel dag: https://popuptv.nl/video/de-paula-kooper-sport-en-speeldag-in-zwembad-zuid

Dit jaar zullen 105 leerlingen in vier groepen van drie basisscholen Willibrordus, Bernardus en Kleurrijk, deelnemen aan een programma met 4 sporten zwemmen, survival, dansen en Taekwon-do..

De dag begint een uur later in verband met de actiedag van leerkrachten van basisscholen. Omdat de wethouder Sport en wethouder Onderwijs agendatechnisch verhinderd zijn, wordt geprobeerd de leerlingen bij de officiële opening te verrassen.

Aan deze dag werken naast de Vriendenstichting,  Optisport en Vrijwilligers mee Lifecollege, Sportschool Tim Kool, DansZee  en de gemeente Schiedam ( sportstimulering)

Aan het eind van de dag ontvangen alle leerlingen een herinnering aan deze sport- en speeldag, die vernoemd is naar Paula Kooper..

Zij betekende veel voor de zwemsport in en rondom Schiedam.

De Vrienden van Zwembad Zuid en Optisport, willen ervoor zorgen het succesvolle concept van deze sport- en speeldag volgend jaar terug te laten komen in het reguliere programma van Optisport, zodat meer scholen c.q. groepen hiervoor kunnen inschrijven en nog meer kunnen toekomen aan sporten en bewegen.

Derde Paula Kooper sport en speel dag in zuid

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws