donderdag, 23 juli 2015 15:05

Derde ster Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelcentrum Steendijkpolder

Burgemeester Karssen ontving op 16 juli 2015 alweer de derde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor het winkelcentrum Steendijkpolder in Maassluis.

De nieuwe tegel krijgt een prominente plek bij de entree van het centrum, zodat deze goed te zien is voor alle ondernemers, bewoners en bezoekers.

Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid
De derde ster is uitgereikt door Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid en was behaald door de werkgroep 'Keurmerk Veilig Ondernemen' in Steendijkpolder.

Integraal samenwerkingsverband
Het Keurmerk Veilig Ondernemen is een integraal samenwerkingsverband tussen ondernemers in het winkelcentrum, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV), politie, brandweer en gemeente Maassluis.

Veiligheid op hoog niveau
Door de integrale samenwerking zorgen de partners ervoor dat de veiligheid in het winkelcentrum op een hoog niveau is en streven zij ernaar om deze veiligheid ook te behouden.

Continu samenwerken
Niet alleen de veiligheid, maar ook de positieve beleving van het winkelend publiek in het winkelcentrum is van groot belang. Al deze factoren en inzet van bovengenoemde partners hebben ervoor gezorgd dat het certificaat 'continu samenwerken' is uitgereikt samen met de derde ster.

Over twee jaar mogelijk vierde ster
Alle partners hebben met elkaar uitgesproken dat de veiligheid en beleving van het winkelend publiek ook in de komende jaren een grote rol spelen. Over twee jaar wordt er dan ook bekeken of deze beoogde resultaten voldoende zijn om een vierde ster te behalen.

Veilige en prettige sfeer
Burgemeester Karssen onderschreef in zijn toespraak het belang van de integrale samenwerking en dat mede door die samenwerking in het winkelcentrum voor bewoners/omwonenden, winkelend publiek en winkeliers een veilige en prettige sfeer mogelijk wordt gemaakt.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws