zondag, 01 maart 2015 22:37

Deur Jenevermuseum dicht voor Alwine van Winsen?

Alwine van Winsen vierde onlangs nog haar vierjarig jubileum als directeur van het Jenevermuseum. De felicitaties stromen nog steeds binnen. Maar nu lezen we het volgende bericht op haar persoonlijke Facebook account:
"Ik begrijp er niets van. Het allerliefst wil ik natuurlijk gewoon doorgaan. Om het JeneverMuseum en Schiedam nog verder op de kaart te zetten.
4 jaar geleden nam ik de uitdaging aan. Het leek toen een kwestie van weken, hooguit maanden. Het museum was op sterven na dood. Maar na 4 jaar keihard vechten staat er een museum met uitstraling, kwaliteit en allerlei soorten van erkenning. We zijn met een team van enorm betrokken mensen met veel inzet en serieus te weinig geld heel ver gekomen...
Net op het moment dat alles in stelling is gebracht voor het volgende level, en het dus ├Ęcht leuk lijkt te worden, houdt het zomaar op. De deur is dicht. Ik ben verbijsterd!
Moet ik ├Ęcht op zoek naar een 'nieuwe uitdaging'?

Hoe het verder gaat weet ik niet. De berichten op de facebookpagina van het Jenevermuseum worden in ieder geval vanaf morgen niet meer door mijzelf gepost."

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws