dinsdag, 13 juni 2017 11:20

Deze week in Onder Ogen: Evelyne Janssen, zwemmarathon in de Kulk en Proveniersbrug

Schiedam - We hebben weer een gevarieerde aflevering nummer 32 van het Tv-programma Onder Ogen op woensdag 14 juni 2017 om 11:00 uur.

Vorige week was er een langdurige afsluiting van één van de belangrijkste verkeersaders van het centrum van Schiedam: door de storing van de Proveniersbrug was de directe weg van en naar het centrum afgesloten. Pas laat op de avond lukte het om de brug weer te sluiten. De Fractie Janssen heeft hierover schriftelijke vragen gesteld.
Bij ons te gast zijn: René Janssen, fractievoorzitter van Fractie Janssen en Frans Hamerslag, fractievoorzitter van Progressief Schiedam.

Zwemmarathon de Kulk, Myra Houdijk – van Hartrop, de voorzitter van het bestuur van de Stichting Zwem- en recreatiebad de Kulk, zit bij ons aan tafel.
Er komt dit jaar wederom een zwemmarathon t.b.v. KWF in zwembad de Kulk in Vlaardingen.
Op 18 juni 2016 vond de eerste KWF-zwemmarathon plaats in het Vlaardingse zwembad.
Het was vorig jaar een groot succes, vandaar dat ze ook dit jaar van start gaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de onderzoeken van het KWF. Op zaterdag 17 juni 2017 om 19.00 uur klinkt het startsein.


Evelyne Janssen, beeldend kunstenaar en dochter van Pierre Janssen treedt op zaterdag 24 en zondag 25 juni in de voetsporen van haar vader. Als waarnemend directeur heeft Evelyne Janssen het hele weekend een eigen plek in de entree van het Stedelijk Museum Schiedam.
Evelyne ging altijd met haar vader mee naar tentoonstellingen en besloot al vroeg dat ze beeldend kunstenaar wilde worden.


Dat en meer en het laatste nieuws, woensdag in Onder Ogen, live op PopUpTv om 11:00 uur. Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Deze week in Onder Ogen: Evelyne Janssen, zwemmarathon in de Kulk en Proveniersbrug

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws