zondag, 16 april 2017 14:09

Django Wagner en Skeftum op Koningsdag Kethel

Schiedam - Donderdag 27 april is het weer zover! Oranjevereniging “Wilhelmina” Kethel is er klaar voor om met u voor de 119e keer deze nationale feestdag in Kethel te vieren. Het bestuur presenteert met trots een vol programma voor jong & oud.

Om 09.00 uur is de aftrap van Koningsdag 2017 in Kethel met de Aubade op het plein van de Nederlands Hervormde Kerk aan het Noordeinde. De opening zal worden gedaan door onze voorzitter Nanny van Bilsum - Steenhoek en de Burgemeester van Schiedam dhr C.H.J. Lamers. Graag nodigen wij u uit om ook uw stem te laten klinken vanaf het plein bij de Nederlands Hervormde Kerk, jong en oud het liefst in oranje of met oranje-accenten!

Als de Kethelballade ter afsluiting van de aubade is gezongen gaat de braderie om 10.00 uur van start. Hier vindt u tal van kraampjes met een diversiteit aan producten. Shantykoor Stuurloos zal in de middag bij de Verspeekpomp de gezelligheid in het dorp gaan versterken. Als u aan het einde van de braderie komt dan bent u nabij het plein aan de Abel Tasmanstraat, het zogeheten “Feestplein”. Op het Feestplein is er voor iedereen wel iets te doen. De kinderen kunnen zich hier vermaken met tal van attracties zoals o.a. springkussens en oud Hollandse spellen. De kinderen kunnen deelnemen aan de zojuist genoemde attracties door middel van een strippenkaart voor slechts €3,-.

Maar dat is nog niet alles! U kunt onder het genot van een hapje of drankje op het terras van de feesttent genieten van diverse optredens. Dit jaar staan er optredens gepland van o.a. Bigband CrossOver, Clown Jopie en Tante Angelique, Django Wagner en Buddy Vedder (bekend van GTST en als winnaar samen met GTST-collega Robin Martens van het tvprogramma “DanceDanceDance” 2016), Het dagprogramma wordt swingend afgesloten met de rock coverband Skeftum.

Het avondprogramma zal om 21.00 uur beginnen met de Jeugd Rijnmond Band voorop tijdens de traditionele lampionnenoptocht. Vanaf het Noordeinde gaat de tocht door de wijken Woudhoek en Kethel. U kunt binnenkort de printbare versie van de route vinden op onze facebookpagina Oranjevereniging Schiedam. Om 22.00 uur verzamelen we allemaal rondom het weiland in Kethel en zullen we Koningsdag 2017 afsluiten met een fantastische vuurwerkshow!!

Foto: Het bestuur van de Oranjevereniging Wilhelmina Kethel: Van links naar rechts: Joop van Kleef (penningmeester) Richard van Kleef (secretaris), Mirjan Bunskoek (algemeen bestuurslid), Nanny van Bilsum - Steenhoek (voorzitter), Sebastiaan van Bilsum (2e secretaris en marktmeester), Nel Steenhoek (algemeen bestuurslid).

Django Wagner en Skeftum op Koningsdag Kethel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws