maandag, 20 oktober 2014 15:54

Doe een oproep in DOENers Nieuws

Vandaag ploft DOENers Nieuws in de mailbox van honderden vrijwilligers in Schiedam. In de nieuwsbrief is de oproep van PopUpTv opgenomen: meldt je aan voor Winterland en "DOE een oproep"

"PopUpTV verzorgt tijdens Winterland Schiedam elf weken lang tv-uitzendingen. Vanuit het glazenhuis, een open studio waar iedereen binnen kan lopen, berichten zij dagelijks over deze unieke winterbeleving op het Stadserf en het Land van Belofte.

PopUpTv biedt vrijwilligers(organisaties) de kans om hun eigen project of organisatie in het zonnetje te zetten. Kom vertellen in de open studio over al het goede werk dat jullie doen of doe een oproep. Wil jij een plekje in de open studio? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Rob van der Gaag, 06 44 427 316" Meer weten? Kijk op de vrijwilligerspagina van onze Winterland Schiedam sectie:  http://popuptv.nl/winterlandschiedam/vrijwilligersorganisaties.

Vacature redacteur PopUpTv

Ook in de DOENers Nieuwsbrief onze vacature voor een redacteur: "Ben jij NIEUWSgierig? Hou je van de stad Schiedam en wil je dit delen met alle Schiedammers? Dan ben jij de nieuwe redacteur die PopUp TV zoekt! Je maakt deel uit van een experimenteel en snelgroeiend medium. Je helpt bij het voorbereidend van videoproducties, onderhoudt het nieuws op de website en zoekt achtergrondinformatie uit. Lees meer over deze vacature: http://vacaturebanksdm.adsysco.nl/inschrijven/vacature/id/345."

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws