zondag, 17 mei 2015 13:32

Doe Het Zelf Festival in de Graauwe Hengst

De eerste editie van een nieuw festival: Het Doe Het Zelf Festival 1.0 wordt gehouden in podumcafé de Graauwe Hengst in Schiedam op zaterdag 27 juni 2015. Er hebben zich al zes bands aangemeld: 9 lives, Oh I See, Stenchtown, Moscow Express, One Eyed Wizard en LAF!
Het festival heet 'Doe Het Zelf' omdat de bands het wachten op een uitnodiging om te mogen spelen zat zijn. Podia, locaties en festivalorganisaties sturen vaak nog niet eens een reactie op aanvragen van bands.

Het concept van het festival is simpel. Elke editie zal op een andere locatie plaatsvinden. We trachten zoveel mogelijk bands te laten optreden, dus de sets zullen vrij kort zijn, +/- 20 - 25 min per set. We bouwen tussen de optredens zeer snel op en af, zodat we twee bands per uur kunnen laten spelen.We maken gebruik van de aanwezige backline om geen onnodige tijd te verliezen.
De locaties waar het Doe Het Zelf Festival word gehouden vragen geen huur en de entree is altijd gratis! De locatie stelt consumptiebonnen voor de bands beschikbaar en helpt waar mogelijk mee met een backline en promotie. De bands ontvangen geen gage en reiskosten, dus hoe meer bonnen, hoe beter.

http://doehetzelffestival.nl/

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws