zaterdag, 10 oktober 2015 19:57

Doe mee met de fotowedstrijd regenboogzebrapad

De Schiedamse homo-ambassadeurs hebben een fotowedstrijd bedacht. Dat meldde homo-ambassadeur Frank Michielse bij de onthulling van het regenboogzebrapad vandaag voor onze camera. Maak een foto die zichtbaarheid en verdraagzaamheid laat zien op het regenboogzebrapad. Het thema is 'Laat Schiedammers zien dat je iedereen een plek onder de regenboog gunt'. Te winnen zijn: kaartjes voor het Wenneker Cinema.
Stuur je foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De actie duurt vijf weken. Elke week zijn er twee winnaars die elk twee kaartjes krijgen. We zullen de foto's op PopUpTv.nl plaatsen!

Zie onderstaande video vanaf 8:18

 

 

VIDEO: Coming Out Day en regenboogzebrapad onthuld in Schiedam Vandaag werd in Schiedam de regenboogvlag gehesen voor de internationale Coming Out Day.Ook werd het regenboogzebrapad onthult door de burgemeester en er werden regenboogluchtbalonnen los gelaten. PopUpTv was er bij en sprak met wethouder Mario Stam, raadslid John van Sliedregt, burgemeester Cor Lamers en homo-ambassadeur Frank Michielse.Interviews, camera en montage: Matthijs Rorijehttp://www.popuptv.nl

Posted by Pop Up Tv on zaterdag 10 oktober 2015
Doe mee met de fotowedstrijd regenboogzebrapad

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws