vrijdag, 08 april 2016 08:45

Doe mee met de Scootmobielclub Soenda!

Vlaardingen- Lijkt het u leuk om met uw scootmobiel op pad te gaan en te genieten van de prachtige omgeving in Vlaardingen en omstreken? Doe dan mee met de Scootmobielclub Soenda! U bent hierbij van harte uitgenodigd voor de kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 19 april a.s. van 14.30 tot 15.30 uur in Brasserie Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen.

Soenda start de eerste Scootmobielclub in Vlaardingen. Het doel van de Scootmobielclub is mensen met een scootmobiel samen met anderen op een rustig tempo te laten genieten van de prachtige omgeving van Vlaardingen en omstreken. Spreekt u dit aan? Kom dan naar de gratis kennismakingsbijeenkomst en doe mee met de Scootmobielclub Soenda! Tijdens deze kennismakingsbijeenkomst ontmoet u de enthousiaste vrijwilligers die de Scootmobielclub begeleiden en kunt u meedenken over leuke uitjes en routes die we kunnen rijden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de Scootmobielclub? Neem dan contact op met Linda Lalleman, coördinator Welzijn, via telefoonnummer 010 - 445 45 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe mee met de Scootmobielclub Soenda!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws