woensdag, 26 augustus 2015 07:47

Doen voor 't Hoen en de aftrap van nieuwe voetbalseizoen live op zaterdag

Zaterdag zenden we vanuit de PopUpTv studio aan de Hoogstraat 85 in Schiedam twee live programma's achter elkaar uit. Van 10.00 tot 11:30 uur WaterwegSport live, met alle voetbaltrainers van Schiedam en veel spelers! Vanaf 11:30 tot 12:15 uur is er live muziek van Jan Visser en Marcel Rozenberg en interviews met Biggs en Skeftum, Chris en Sjaak. Dit voor de Stichting Doen voor 't Hoen over een benefietconcert.
De deur staat open, koffie en thee staan klaar, dus kom gezellig langs!

Doen voor 't Hoen
Op 5 mei j.l. heeft Harry van 't Hoen een vreselijk ongeluk gehad. Harry is op 3 meter hoogte van een ladder gevallen doordat een trede afbrak. Hij kwam op zijn rug terecht. Door de val heeft hij een hoge dwarslaesie opgelopen wat betekend dat hij momenteel volledig is verlamd. Alleen zijn hoofd en nek kan hij bewegen.
Uiteraard hopen en bidden we voor een volledig herstel, helaas kan dit maanden of misschien zelfs jaren gaan duren.
Voor dit ongeluk werkte Harry als aannemer en zijn bedrijf Beaurick is een eenmanszaak.
Helaas is het in Nederland zo goed als onbetaalbaar om je als ZZP'er te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid. En ook Harry was hiervoor niet verzekerd.
Wat betekent dat de inkomsten totaal zijn beƫindigd zolang Harry niet kan werken.
Om Harry en zijn gezin financieel te ondersteunen is er op 15 mei de stichting 'Doen voor 't Hoen' opgericht.
Dit is een non profit organisatie met als doel geld in te zamelen om te proberen enkele financiƫle zorgen uit handen van hen te kunnen nemen.
Wilt u hieraan meedoen dan vragen wij u om dit per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie voor meer informatie:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009797403434

WaterwegSport Live
Zaterdag trappen we het nieuwe sportseizoen af met een speciale uitzending van WaterwegSport Live. Hieronder kun je de nieuwe leader alvast zien!

Wie wordt kampioen? wie krijgt het moeilijk en wie wordt de verrassing van het seizoen 2015/2016? Waterwegsport live zal aankomende zaterdag 29 augustus het seizoen aftrappen met een twee uur durende voorbeschouwing op het aankomende voetbalseizoen. Tijdens de uitzending, die zoals gebruikelijk wordt gepresenteerd door Fred Fukkink zullen vanaf 10:00 tot 11:30 alle voetbaltrainers en een groot aantal voorzitters van de Schiedamse voetbalclubs aanschuiven om een voorbeschouwing te geven op het komende voetbaljaargang.
Daarnaast zullen Mischa Keemink en Elijah Valk namens waterwegsport.nl aanschuiven om te praten over het succes en de plannen van de snelst groeiende sportsite van de regio
De uitzending kan live bekeken worden via deze link maar nog leuker is het om gewoon langs te komen in de Popuptv studio op de Hoogstraat 85, en zoals altijd bij popuptv staat de koffie uiteraard klaar!

 

 

Nieuwe leader Waterwegsport LiveZaterdag trappen we het nieuwe sportseizoen af met een speciale uitzending van WaterwegSport Live. Dit is de nieuwe leader! Wie wordt kampioen? wie krijgt het moeilijk en wie wordt de verrassing van het seizoen 2015/2016? Waterwegsport live zal aankomende zaterdag 29 augustus het seizoen aftrappen met een twee uur durende voorbeschouwing op het aankomende voetbalseizoen. Tijdens de uitzending, die zoals gebruikelijk wordt gepresenteerd door Fred Fukkink zullen vanaf 10:00 tot 11:30 alle voetbaltrainers en een groot aantal voorzitters van de Schiedamse voetbalclubs aanschuiven om een voorbeschouwing te geven op het komende voetbaljaargang.Daarnaast zullen Mischa Keemink en Elijah Valk namens waterwegsport.nl aanschuiven om te praten over het succes en de plannen van de snelst groeiende sportsite van de regioDe uitzending kan live bekeken worden via deze link maar nog leuker is het om gewoon langs te komen in de Popuptv studio op de Hoogstraat 85, en zoals altijd bij popuptv staat de koffie uiteraard klaar !

Posted by Pop Up Tv on dinsdag 25 augustus 2015
Doen voor 't Hoen en de aftrap van nieuwe voetbalseizoen live op zaterdag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws