maandag, 02 mei 2016 11:25

DrieMaasHave in de race voor Gastvrijheidszorg Award 2016

Maassluis - Geriatrisch DrieMaasHave is één van de tien zorginstellingen voor ouderen die is genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Award 2016. Op 8 juni a.s. volgt de uitslag!

Gastvrijheid is een belangrijk thema binnen DrieMaasHave en de andere locaties van Argos Zorggroep. De vraag van de cliënt staat hier echt centraal. In DrieMaasHave uit zich dit in onder andere in de gastvrije en liefdevolle houding van medewerkers en vrijwilligers, de continue aandacht voor welzijn en gastvrijheid en ‘leven met kleur’ voor de bewoners in een veilige, gastvrije en mooie woonomgeving.

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in een zorginstelling. Een zorginstelling kan één tot maximaal vijf sterren verwerven. De auditors van Gastvrijheidszorg met Sterren bezochten DrieMaasHave tijdens een aangekondigd en een onaangekondigd locatiebezoek. Een deskundige jury, onder leiding van Jenneke van Veen, heeft de toppresteerders, waaronder DrieMaasHave, genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Award 2016! In totaal deden 150 zorginstellingen mee.

 

DrieMaasHave in de race voor Gastvrijheidszorg Award 2016

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws