vrijdag, 10 juni 2016 08:09

DrieMaasHave wint felbegeerde Gastvrijheidszorg Award 2016

Maassluis - Op woensdagavond 8 juni jl. maakte Gastvrijheidszorg met Sterren tijdens het Sterrendiner bekend dat DrieMaasHave, onderdeel van Argos Zorggroep, de grote winnaar is van de Gastvrijheidszorg Award 2016 in de categorie zorg- en verpleeghuizen! DrieMaasHave kreeg de maximale score van vijf sterren.

De jury sprak vol lof over het gastvrijheidsbeleid van DrieMaasHave: “Door scholing van de Hogere Hotelschool, het aanstellen van een coördinator gastvrijheid en het benoemen van twintig ambassadeurs, wordt het beleid in de organisatie geworteld, gastvrijheids- en kookambassadeurs houden het beleid levend.”. DrieMaasHave is trots op deze prachtige prijs, die een mooie erkenning is voor de inzet van alle betrokken medewerkers, vrijwilligers en de cliëntenraad. En dat vieren we vandaag natuurlijk met zijn allen!

Gastvrijheid zit in het DNA van DrieMaasHave en de andere huizen van Argos Zorggroep en onze zorg verlenen wij met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Dat deze extra aandacht loont, blijkt wel uit het juryoordeel

DrieMaasHave wint felbegeerde Gastvrijheidszorg Award 2016

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws