dinsdag, 07 maart 2017 14:25

Duo gezocht na schietpartij Schiedamseweg

Rotterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die dinsdagochtend 7 maart betrokken waren bij een schietincident aan de Schiedamseweg, dat is net over de grens van Schiedam.

Bij het incident raakte een 25-jarige man uit Rotterdam gewond. De aanleiding voor de schietpartij is nog onduidelijk.Rond 10.20 uur die ochtend werd de meldkamer gebeld dat op de Schiedamseweg een schietpartij had plaatsgevonden. Meerdere politie-eenheden gingen er op af en troffen op de Spanjaardstraat een gewonde man aan. Op de Schiedamseweg troffen zij vervolgens sporen aan die erop wezen dat de schietpartij daar had plaatsgevonden. Ambulancepersoneel verleende het slachtoffer eerste hulp en nam hem mee naar het ziekenhuis. Ondertussen keek de politie met onder meer een helikopter uit naar een tweetal mannen die volgens getuigen zouden zijn weggerend. Helaas werd het duo niet meer aangetroffen.

Wie heeft tips?
Het onderzoek naar de schietpartij duurt voort. Zo stelde de Forensische Opsporing diverse sporen veilig. Mensen die het duo dat wegrende hebben zien lopen of andere informatie hebben die de politie kan helpen in het onderzoek, worden gevraagd contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of via 0800-7000 (anoniem).

Duo gezocht na schietpartij Schiedamseweg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws