donderdag, 27 augustus 2015 16:22

Duurzaamheid, laat het zien op 9-10

Maassluis doet vrijdag 9 oktober 2015 mee aan de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land vinden duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door scholieren, particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Er is dit jaar geen duurzaamheidsmarkt in het centrum van Maassluis. Het idee is dat er op 9 oktober 2015 door heel de stad duurzame activiteiten plaatsvinden.

Leuke activiteiten gevraagd
Iedereen kan meedoen en zijn of haar activiteit aanmelden. Organiseer een openbare activiteit met en voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een duurzaam ontbijt, recordpoging of kortingsactie. Of bedenk een actie of activiteit voor in je eigen huis of bedrijf zoals overstappen op groene stroom of met de fiets naar je werk.

Aanmelden
Meld je activiteit aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De volledige lijst met activiteiten in Maassluis zal te vinden zijn in de krant, op de website en de Facebookpagina 'Dag van de Duurzaamheid Maassluis'.

Landelijke activiteiten
Heb je een nieuwswaardige activiteit die je ook landelijk onder de aandacht wil brengen? Meld hem dan ook aan op www.dagvandeduurzaamheid.nl. Hier vind je nog meer voorbeelden van activiteiten in de rest van het land.

Duurzaamheid, laat het zien op 9-10

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws