zondag, 22 maart 2015 07:38

DVO’32 wint derby bij SVV, HBSS morst dure punten

waterwegsport

DVO'32 heeft de derby op Harga met de zaterdagtak van SVV met 1-2 gewonnen.
De ploeg van oefenmeester Harry van Kapel begon de 1e 25 minuten onwennig doordat de oefenmeester zijn basiselftal op veel plaatsen moest wijzigen. Nadat de Vlaardingers op een 1-0 achterstand kwamen door een makkelijk gegeven strafschop kwamen ze beter in de wedstrijd. Door doelpunten van "good old Michel van Geest" en Herve Makuka werd uiteindelijk verdiend gewonnen.

Hermes DVS won simpel van laagvlieger DVC. "Een degelijke overwinning op een zwaar veld" liet oefenmeester Rico Uytebroek weten. Door de overwinning en het verlies van de concurrentie is het gat met koploper Sparta nog maar 6 punten "Bijna weer iedereen fit, Hermes dvs is nog niet afgeschreven voor de titel" voegde hij er aan toe.

HBSS heeft in de uitwedstrijd tegen LMO dure punten laten liggen. De ploeg van oefenmeester Marvin Janssen verloor met 3-1. Ondanks het grote veldoverwicht en 8 (!) 100% kansen verzuimde HBSS de trekker over te halen. LMO deed dat aan de andere kant wel.
Directe concurrent voor de titel VOB wist ook niet te winnen van Hermandad (2-3) waardoor Sparta op dit moment koploper is in 4E

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws