donderdag, 22 juni 2017 22:42

Een nieuw concept op een bijzondere locatie zorgt voor een avontuurlijke kindervakantie

Schiedam - Kinderen uit Schiedam en Vlaardingen een avontuurlijke zomervakantie bezorgen, dat gaan ze doen bij SummerKids!

Yde Dragstra, directeur van KomKids Kinderopvang, organisator van SummerKids, raakt er niet over uitgepraat, “SummerKids, is het vernieuwde zomervakantieprogramma van KomKids voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Alle activiteiten starten en vinden grotendeels plaats in Sportpark Willem-Alexander, voor wie de locatie niet kent, dat is het nieuwe sportpark op het dak van de A4 tussen Schiedam en Vlaardingen. Een geweldige en hypermoderne locatie, met veel mogelijkheden!”

Van 10 juli t/m 18 augustus 2017 kunnen kinderen elke werkdag kiezen uit verschillende activiteiten, gezellige uitstapjes en stoere workshops zoals BMX-en, drama en survivallen. Alle activiteiten zijn samengesteld aan de hand van de thema’s; techniek, natuur, sport, creatief en bouwen. De jongere kinderen van 4 t/m 7 jaar kiezen vooraf samen met hun ouders activiteiten uit via de website van KomKids, dit zorgt voor regelmaat en structuur. De oudere kinderen van 8 jaar en ouder mogen op de dag zelf nog een activiteit kiezen, op die leeftijd is zelf kiezen is toch het leukste! Kijk voor meer informatie over SummerKids op de website van KomKids Kinderopvang: www.komkids.nl 

Het Kidsbouwdorp Schiedam zal dit jaar ook plaatsvinden op het Sportpark Willem-Alexander. Van 10 juli t/m 17 augustus kun alle kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Schiedam en omgeving, hier iedere werkdag van 10.00 tot 15.00 uur onder professionele begeleiding timmeren, zagen en verven. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen maken en hoeveel dagen ze mee willen doen. De toegang tot KidsBouwdorp is € 1,- per dag en inschrijven vooraf kan via: www.kidsbouwdorp.nl of op de dag zelf.

Een nieuw concept op een bijzondere locatie zorgt voor een avontuurlijke kindervakantie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws