maandag, 24 april 2017 15:57

Een nieuwe foodtruck voor de Choripanman

Schiedam - .De Schiedamse Choripanman Cornelis Den Breejen is dolgelukkig: Hij heeft een nieuwe foodtruck!

'Na de catastrofe van de brand in de nacht van 15 op 16 februari is er veel gebeurd. We zijn door zóveel mensen gesteund, financieel en mentaal' schrijft hij in een persbericht.

'Dat heeft ons ook in staat gesteld de energie te vinden om verder te gaan. We hebben ongeveer 9.000 euro aan donaties gehad en daarna via crowdfunding 18.000 euro aan investeringen gekregen. We hebben tot in november werk aan alle tuinfeestjes en proeverijen :-)

De donatiecampagne die gestart werd door Gauchos aan de Plas heeft ons echt geraakt: wat hadden veel mensen het goede met ons voor. Geweldig! Daarna hebben we dit bedrag ondergebracht in de crowdfunding die ons aangeboden werd door De Amersfoortse.

Op voorhand hebben we een aantal weken geleden al een bus gekocht. De afgelopen jaren hoorden we vaak door organisatoren van festivals zeggen dat onze foodtruck eigenlijk een te gewoon busje was. Ze bedoelden niet oud genoeg of niet gek genoeg. Nou, daar hebben we dan maar naar geluisterd. De nieuwe wagen is een oud model VW LT, voorheen een commandowagen van de Oostenrijkse Feuerwehr. Alle apparatuur en kilometers kabel zijn verwijderd, tussenschot, wanden en kasten getimmerd en geverfd in de kleur van de Argentijnse vlag. Er is inmiddels stroom en water. De apparatuur staat klaar om ingebouwd te worden.
Met andere woorden: we hebben een nieuwe foodtruck! Als we de laatste puntjes op de i kunnen zetten zullen we Koningsnacht en -dag in Zwolle onze generale repetitie houden.

Op 21 mei aanstaande geven we van 3 tot 6 een Argentijnse asado op het terrein van Gauchos aan de Plas. Feest! Iedereen die ons gesteund heeft krijgt ook nog een persoonlijke uitnodiging.

We willen heel graag onze dankbaarheid uitdrukken met lekker Argentijns eten en drinken. Het was een zwaar avontuur de laatste twee maanden, maar we voelen ons heel trots. Een nieuwe auto, veel vrienden, een toekomst voor La Salita en Choripán.
¡Muchas gracías!

Een nieuwe foodtruck voor de Choripanman

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws