Een tentoonstelling binnen een tentoonstelling
maandag, 10 november 2014 09:52

Een tentoonstelling binnen een tentoonstelling

Conservator Wilma Sütö van het Stedelijk Museum Schiedam belicht donderdag 20 november vanaf 19.30 uur tien kunstwerken uit de collectie van de tentoonstelling Ik Hou van Holland.

Natuurlijk zijn alle werken in de tentoonstelling topstukken, maar Wilma Sütö heeft voor deze avond 10 hele bijzondere werken uitgezocht om meer te vertellen over de achtergrond van de kunstenaar en de periode waarin dit kunstwerk tot stand is gekomen.

Zolang de tentoonstelling Ik Hou van Holland loopt, organiseert de Bibliotheek Schiedam in samenwerking met het Stedelijk Museum Schiedam op iedere derde donderdag van de maand een lezing waarbij een kunstenaar of kunstperiode van de Nederlandse kunst na 1945 centraal staat.

Toegangskaarten à € 5,- zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf en bij het Stedelijk Museum Schiedam. Op de avond zelf is er ook verkoop van toegangskaartjes. Wilt u zeker zijn van een kaartje, meld u dan aan. Bel 010 714 6330 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws