zondag, 05 februari 2017 23:49

Eerste bevers geïnstalleerd bij Scouting Tono-groep

Schiedam - Vorig jaar werd bij de Scouting Tono-groep de leeftijdsgroep voor 4- tot 7-jarige kinderen opgericht. Zaterdag werden de eerste nieuwe kinderen geïnstalleerd tot bever. Voor de Scouting Tono-groep een feestelijk moment.

De 4-jarige Shannon was officieel de eerste bever die alle scouting-insignes op haar scoutingblouse kreeg en daarmee ‘geïnstalleerd’ werd tot bever. Voor de scoutinggroep uit Groenoord-Zuid reden voor een klein feestje.

“Eind vorig jaar konden we de leeftijdsgroep voor meisjes en jongen van 4 tot 7 jaar starten dankzij een unieke samenwerking met de scoutinggroep BvH”, zo legt Thomas Langeberg uit, leider bij de bevers van de Scouting Tono-groep.

“We zijn erg blij met onze jongste leden. Als net nieuwe leeftijdsgroep bij Scouting zijn de bevers natuurlijk wel nog hard op zoek naar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes”. Daarom houden de bevers twee kijkmiddagen: op 11 februari en 11 maart zijn alle meisjes en jongens tussen de 4 en 7 jaar van 14:00 tot 16:00 uur vrijblijvend welkom bij de Scouting Tono-groep aan de Sweelincksingel 3 in Schiedam. De bevers wachten op hun nieuwe vriendinnetjes en vriendjes.
Eerste bevers geïnstalleerd bij Scouting Tono-groep

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws