maandag, 14 september 2015 22:39

Eerste deelnemers Vlaardingen Proeft! bekend

Op (koop)zondagmiddag 4 oktober organiseren ondernemers uit de binnenstad samen het nieuwe culinaire evenement Vlaardingen Proeft! Inmiddels zijn de eerste deelnemers van dit lekkerste evenement van Vlaardingen bekend. Bezoekers kunnen genieten van specialiteiten van onder meer: BRLN, Delphi, SushiA20, Malle Babbe, Thai Spicy, D’Oude Stoep, Lunch, Pie & Giftshop Veerplein18, Deltahotel en Yummies. De Kroepoekfabriek zorgt voor gezellige muziek. Meer deelnemers worden binnenkort bekend gemaakt.

Vlaardingen Proeft! is een gezellige middag uit voor de liefhebbers van lekker eten en drinken. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van het evenement op het Veerplein en de Westhavenplaats op vertoon van hun toegangskaartje genieten van allerlei lekkers van verschillende Vlaardingse horecabedrijven. De lokale horeca laat zichzelf van zijn beste kant zien door specialiteiten van het desbetreffende bedrijf te presenteren. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers genieten van live muziek. Heerlijk genieten dus van eten op de verschillende pleinen in Vlaardingen die voor één middag worden omgetoverd tot pop-up restaurants met terrassen. Een uitstekende gelegenheid om een middagje shoppen op deze koopzondag te combineren met het beste van Vlaardingen op culinair gebied! De toegangskaartjes zijn prettig geprijsd; voor slechts €12,50 kunt u een hele middag bij alle deelnemers iets lekkers halen.

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor Vlaardingen Proeft! zijn voor slechts €12,50 te koop bij BRLN (Westhavenkade 1-3), fietsenzaak Van Kortenhof (Veerplein 8), Lunch, Pie & Giftshop Veerplein18 (Veerplein 18), feestwinkel Party-eiland (Gedempte Biersloot 42). De toegangskaart wisselt u op de dag zelf in voor een stempelkaart bij de gastheer/vrouw op het Veerplein of de Westhavenplaats, waarmee u dan de hapjes en drankjes kunt halen. Er zijn slechts 400 kaartjes beschikbaar en op = op, dus wees er snel bij. De kaartverkoop loopt goed, dus wacht niet te lang. Voor meer informatie: Facebook.com/vlaardingenproeft

Eerste deelnemers Vlaardingen Proeft! bekend

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws