zaterdag, 29 juli 2017 14:27

Eerste Interland bij HC Schiedam

Schiedam - Voor her eerst worden er op het complex van Hockeycombinatie Schiedam (HCS) interlands gespeeld. Nu en zondag: Nederland - België! Ondanks de regen is er toch aardig wat publiek naar het hockeycomplex in Schiedam gekomen.

De wedstrijden maken onderdeel uit van de voorbereiding op de Rabo EuroHockey Championships 2017. Dat kampioenschap wordt van 18 t/m 27 augustus 2017 gehouden in Amsterdam.

Deze interlands onder de naam Rabo Super Serie worden bij verschillende hockeyverenigingen in Nederland gespeeld. Op 29 en 30 juli is Hockeycombinatie Schiedam de gastheer voor maar liefst 2 interlands. Op zowel zaterdag 29 juli als zondag 30 juli speelt het Nederlands Damesteam een wedstrijd tegen de dames van België.

HC Schiedam heeft deze 2 interlands toegewezen gekregen mede vanwege de uitstekende faciliteiten van het nieuwe hockeycomplex in sportpark Harga. De nieuwe fusievereniging beschikt over 6 velden waarvan 4 top watervelden, een modern clubhuis met goede faciliteiten om zowel de teams als de toeschouwers een prachtig weekend te bezorgen. Schiedam heeft met dit complex een uitstekende troef in handen om een toonaangevende hockeystad te worden.

Foto: Facebook HCS

Eerste Interland bij HC Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws