woensdag, 29 april 2015 14:39

Eerste Kroepoekfabriek Live op PopUpTv mét live optreden van Crowjane

Morgen, donderdag 30 april, is de eerste uitzending op PopUpTv van het nieuwe wekelijkse programma: Kroepoekfabriek Live. En we beginnen meteen goed met ook een live optreden van en interview met twee leden van de band Crowjane.  Crowjane houdt aanstaande zaterdag een eenmalige reünieconcert in de Kroepoekfabriek.

Over Kroepoekfabroek Live
Elke week komt er iemand van de Kroepoekfabriek live in de uitzending op PopUpTv vertellen over komende activiteiten. Donderdag 30 april bijt Erwin Mossel het spits af. Hij komt vertellen over de KF AllStars Peter de Vries. Dit evenement vindt op 3 juli plaats in de Kroepoekfabriek en daarvoor worden nog muzikanten gezocht.

Over de KF
De Kroepoekfabriek (KF), gevestigd aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a in Vlaardingen, is een poppodium, waar landelijke acts en regionale helden elkaar afwisselen. Van rock tot hiphop, van metal tot singer-songwriter en van dansavonden tot jamsessies; het muzikale aanbod van De Kroepoekfabriek is breed, zodat zoveel mogelijk muziekliefhebbers hier, voor een redelijke prijs, kunnen genieten van livemuziek.

Over Crowjane
Op zaterdag 2 mei bundelen de drie leden van het Vlaardings-Schiedamse powertrio Crowjane opnieuw de krachten voor een unieke reünie. Met haar typerende intense mix van rauwe southern rock en hoekige postpunk keert de band, vooralsnog eenmalig, terug op het podium.

Voor wie al wat langer in de regionale muziekscene meeloopt doet de naam Crowjane wellicht een belletje rinkelen. Tussen 2006 en 2009 speelde dit rocktrio op zo'n beetje elk muziekpodium in de regio, deed diverse radio-optredens en leverde twee goed ontvangen EP's af (Small Tragedies in 2006, Humano in 2008). Waarna de muzikale k(roep)oek op leek...

Maar niets is wat het lijkt, want een paar maanden geleden kroop het bloed weer waar het niet gaan kan. De mannen, om precies te zijn Corvin Keurhorst (zang/gitaar),
Sean Jeronimus (drums) en Rene den Toom (bas), moesten en zouden weer spelen. En met de typerende intense mix van rauwe southern rock en hoekige postpunk keert Crowjane zodoende (vooralsnog eenmalig) terug op het podium. Mis het dus niet; zaterdag 2 mei moet je in De KF zijn.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws