donderdag, 20 november 2014 14:21

Eerste Rotary Santa Run in Schiedam centrum

Op zaterdag 20 december organiseert Rotary Club Schiedam voor het eerst de Rotary Santa Run Schiedam: De Rotary Santa Run Schiedam is een sponsorloop in kerstsfeer, waaraan jong en oud kunnen meedoen. Zo'n 1000 als Kerstman verklede deelnemers leggen naar keuze wandelend of rennend een eenvoudig traject van 3 km door en rond het centrum van Schiedam af. Eerder was de Santa Run bij andere Rotaryclubs in andere steden en landen een geweldig succes!


Bij inschrijving ontvangt u een kerstmannenpak en rent of wandelt u deze sponsorloop van 3 kilometer door het historisch winkelcentrum van Schiedam. Vanaf 12.00 uur is het al sportief gezellig op het Land van Belofte en de Broersvest. De start is daar om 13.00 uur en de route loopt langs de Koemarkt om via de Nieuwe Haven, Dam, Grote Markt, Hoogstraat en Broersveld weer te finishen. Ervaar het zelf of kom aanmoedigen! De bijna 1000 lopers nemen deel via scholen, bedrijven en gemeente.
Rotary Club Schiedam ondersteunt met deze actie diverse goede doelen. Zoals Kerstpakketten voor vergeten Schiedamse ouderen i.s.m. Careyn en Serious City en Serious Ambtenaar 2014 i.s.m. gemeente Schiedam.


Deelname kost € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen t/m 14 jaar. Na uw bevestiging van uw inschrijving kunt u het deelnamebewijs en uw kerstmannenpak ophalen bij één van de tien, door u aan te geven, KomKids vestigingen in Schiedam. En, alle deelnemers ontvangen bij de finish een Rotary Santa Run Schiedam 2014 medaille!


Schrijf u nu meteen in op www.schiedam.rotarysantarun.nl

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws